Carandini uit Barcalona is specialist in buitenverlichting en in verlichting voor de industrie. Met meer dan 100 jaar ervaring is Carandini een begrip in Spanje. Door de onovertroffen kwaliteit en het eigentijdse design wordt buitenverlichting met Carandini  een beleving. De uitgebreide collecties omvatten diverse typen verlichting die in de buitenruimte voor kunnen komen: van straatlantaarns tot gevelverlichting en van tunnelverlichting tot sportveldverlichting. Daarnaast heeft Carandini ook een breed portfolio aan industrieverlichting zoals explosie veilige verlichting, high bays maar ook verlichting voor zwembaden. Hoogaerts Lichttechniek is exclusief importeur van Carandini Nederland.

Voordelen van Carandini producten

Carandini staat voor kwaliteit en design, of het nu gaat om straatverlichting, sportveldverlichting of tunnelverlichting. En buitenverlichting moet uiteraard uitblinken in betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zowel de armaturen als de techniek moet daarom bestand zijn tegen alle weersomstandigheden én tegen een fikse stoot kunnen. Daarom wordt gewerkt met materialen met een lange levensduur die weinig onderhoud vergen en die bij voorkeur bijdragen aan een beter milieu. De ervaring met slimme licht systemen is groot, veel armaturen zijn standaard uitgevoerd met ZHAGA modules voor slimme sensoren. Zo kunnen er kleine projecten gemaakt worden zoals pleinen of fietspaden tot complete oplossingen voor wijken en steden.

Uiteraard voldoen de producten van Carandini aan alle Europese normen voor straat- en buitenverlichting zoals EN13201-2, NEN-EN 12464-2:2014, ME1 en ME2. Het merendeel van de armaturen is voorzien van ENEC keurmerk en ENEC plus.

Advies voor lichtplan

Buitenverlichting kent vele vormen: voor sfeer op pleinen en in parken, gevelverlichting om iconische gebouwen letterlijk in de spotlight te zetten, verlichting van sportvelden om goed te kunnen trainen of wedstrijden te spelen en heldere belichting van fietspaden en trottoirs voor een veilig gevoel. Goede buitenverlichting is hiermee essentieel voor iedereen en kan op talloze manieren worden ingezet door stedenbouwkundigen en architecten.

Onze lichtontwerpers, productspecialisten en noodverlichtingsdeskundigen adviseren en begeleiden uw complete verlichtingsprojecten. Maatwerk, professionaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Contact Hoogaerts Lichttechniek voor lichtadvies en offerte.