Hoogaerts Lichttechniek is sinds 2000 exclusief importeur van Lenneper Leuchten in Nederland. Deze Duitse fabrikant beschikt over een zeer geavanceerd machinepark waar hoogwaardige LED armaturen in allerlei vormen en maten worden gemaakt. Verlichting van Lenneper blinkt uit in onder meer levensduur, energie- en warmtebesparing en de hoge lichtkwaliteit.

Led armaturen op maat

Door zowel ontwerp als productie volledig in-house te houden is Lenneper sterk in maatwerk LED verlichting. Zo maken ze hun eigen reflectoren voor bijvoorbeeld koelplafonds en metalen plafonds, maar ook voor standaard inlegarmaturen. Ook voor de vervaardiging van de eigen range LED downlights worden de reflectoren in eigen beheer geproduceerd. Omdat Lenneper niet is gebonden aan een specifieke producent van drivers en LEDs kan de fabrikant steeds kiezen voor de beste en meest zuinige oplossing. 

Stel hier je eigen Lenneper profiel samen: Klik hier

Circulaire verlichting

Wanneer circulariteit of een concept als cradle-to-cradle een rol speelt, is Lenneper de ideale partner. Het bedrijf blinkt uit in het renoveren van armaturen met LED modules en het maken van complete renovatiemodules. Uiteraard zijn ook deze opties via Hoogaerts Lichttechniek bespreekbaar. Graag helpen we u met het juiste lichtadvies of adviseren we u over energiebesparing. Ook met BIM files of voor de aanvraag van een offerte voor uw verlichtingsproject kunt u contact met ons opnemen.