Over ons

Hoogaerts Lichttechniek is een projectverlichter gespecialiseerd in projecten zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, kantoren, winkels, hotels en bedrijfshallen. Sinds 1992 zijn er dan ook al vele mooie verlichtingsprojecten gerealiseerd.

Door toepassing van de nieuwste LED-technieken, daglichtsensoren en aanwezigheidssensoren kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd tot wel 75%.

Onze lichtontwerpers, productspecialisten en noodverlichtingsdeskundigen adviseren en begeleiden complete verlichtingsprojecten.
Met de import van een groot scala aan hoogwaardige producten van  gerenommeerde merken zoals Lenneper, Teknoware, Osmont, Ireluz, Ensto, Neko, Wasco, Tulux en Climar hiermee kunnen we een compleet programma aanbieden van decoratieve, technische, industriële armaturen, buitenverlichting en noodverlichting.

Aangezien producenten en importeurs van energiezuinige verlichting in Nederland sinds 2014 verplicht zijn om zorg te dragen voor de recycling van hun producten als deze worden afgedankt, zijn we lid van de stichting Lightrec (sinds 2006). 

De uitvoerende organisatie in deze is Wecycle. Partijen die veel (meer dan 50 kilo per keer) lampen, dan wel armaturen afdanken, kunnen kosteloos inzamelmiddelen voor lampen en armaturen aanvragen.