Veelzijdige kwaliteitsverlichting. Dat is de garantie die u altijd krijgt wanneer u kiest voor verlichting van ES-SYSTEM. Deze Oost-Europese lichtproducent biedt een enorm scala aan verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten; van opvallend onopvallend tot extravagant design.

Veelzijdigheid ES-SYSTEM

De verlichting van ES-SYSTEM is door de veelzijdigheid voor vrijwel elk project in te zetten. Niet voor niets kiezen veel projectontwikkelaars van scholen, theaters, winkelcentra, kantoren, universiteiten, ziekenhuizen, parkeergarages, vliegvelden en musea voor de armaturen van ES-SYSTEM. Maar hoe uiteenlopend de verlichting ook is, alle producten hebben een uitmuntende kwaliteit als gemene deler. De armaturen worden dan ook stuk voor stuk in-house gemaakt op de eigen productielocatie in Polen.

Innovatieve verlichtingsoplossingen 

Slim verlichten! Dat is het devies van ES-SYSTEM. Sinds de oprichting in 1990 is het bedrijf zich constant blijven vernieuwen. Niet alleen op het gebied van armaturen en LED, maar ook wat betreft lichttechniek en aansturing. Met slimme software kan energiezuinig worden verlicht en zijn immens veel toepassingen mogelijk op het gebied van bijvoorbeeld bewegingsdetectie, duurzame verlichting en centrale aansturing. De adviseurs van Hoogaerts Lichttechniek vertellen u graag meer over de mogelijkheden en welke oplossingen het beste bij uw project passen.

Ontdek de omvangrijke collectie van ES-SYSTEM bij Hoogaerts Lichttechniek! Als importeur van ES-SYSTEM in Nederland en met tientallen jaren ervaring als projectverlichter helpen we u graag bij het opstellen en de uitvoering van een lichtplan op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op.