WASCO is een innovatief Duits bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige technische LED armaturen. De robuuste lichtlijnen zijn uitermate geschikt voor industriële toepassingen in bijvoorbeeld fabriekshallen, distributiecentra, warehouses, opslagloodsen, koelhuizen, parkeergarages, sporthallen en supermarkten. Hoogaerts Lichttechniek is sinds 2008 exclusief importeur voor WASCO in Nederland.  

Duitse degelijkheid

De producten van WASCO blinken uit in kwaliteit. Alle armaturen worden op de eigen locatie in Duitsland geproduceerd uit de meest hoogwaardige onderdelen en altijd eerst volledig getest voordat deze de fabriek verlaten. Daarnaast voldoen de lichtlijnen uiteraard aan alle Europese keurmerken met betrekking tot industriële verlichting en hebben ze, afhankelijk van de collectie, een IP20 tot IP66. Daarnaast zijn ze standaard HACCP gekeurd en balvast.

LED Lichtlijnen

De lichtlijnen van WASCO kunnen door hun robuuste karakter op veel verschillende plaatsen worden toegepast. Ze zijn bestand tegen temperaturen van -40° tot 45°C. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen er armaturen worden geplaatst die volledig stofvrij en waterbestendig zijn. Dit geldt overigens ook voor de losse modellen MaxxX en MoriX. De verschillende beschikbare lenzen zorgen voor een breed spectrum in verlichtingsmogelijkheden, ook vanaf grote (max. 28 meter) hoogte.

Aantrekkelijke investering

De LED Lichtlijnen van WASCO kunnen bijzonder eenvoudig en snel worden gemonteerd. De profielen zijn er onder andere in lengtes van 4,5 meter, die direct met elkaar verbonden kunnen worden. Naast de energiebesparing door het gebruik van LED levert deze snelle montage dus ook een besparing op in arbeidskosten. En met een levensduur van maar liefst 100.000 uur vormen de verlichtingsoplossingen van WASCO een simpele, maar effectieve investering met een hoge ROI.
Neem vrijblijvend contact met ons op!