WASCO Nederland

Hoogaerts Lichttechniek is exclusief importeur van WASCO in Nederland. Deze Duitse lichtproducent vervaardigt hoogwaardige LED lichtlijnen en armaturen voor industriële toepassingen. De robuuste verlichtingsoplossingen blinken uit in eenvoudige en snelle montage en hoge mate van energiebesparing. Ze zijn naar wens verkrijgbaar in 160 lm en 190 lm, met verschillende lenzen voor uiteenlopende toepassingen en met DALI. En in Nederland alleen via Hoogaerts Lichttechniek.

Veelzijdige toepassing 

Voor sporthallen, winkelcentra, supermarkten en parkeergarages vormen de lichtlijnen van WASCO een solide oplossing. De makkelijk te monteren onderdelen zijn stevig en balvast en hebben een levensduur van maar liefst 100.000 uur. Maar ook voor de voedselindustrie biedt WASCO de juiste oplossing. Zo zijn de armaturen bestand tegen temperaturen tot -40°C en zijn ze daarmee uitermate geschikt voor koelcellen, vrieshuizen en andere opslagloodsen. Maar ook in fabriekshallen, distributiecentra en supermarkten worden WASCO lichtlijnen toegepast.

WASCO Kwaliteitsarmaturen  

Zoals verwacht mag worden van armaturen voor veeleisende omgevingen voldoen de lichtlijnen en losse LED armaturen van WASCO aan alle Europees geldende eisen en normen. De verschillende collecties variëren in stofvastheid en waterbestendigheid, maar hebben allemaal gemeen dat ze uitblinken in kwaliteit. Voordat de armaturen de fabriek in Duitsland verlaten worden ze dan ook allemaal stuk voor stuk getest, zodat een optimale werking is gegarandeerd.

Meer weten over de toepassingen en mogelijkheden? Namens WASCO Nederland vertelt Hoogaerts Lichttechniek er graag meer over.