JLC Tech

JLC.Tech is in 2010 opgericht, met een heldere visie: creëer unieke en gebruiksvriendelijke Led armaturen. Zij kwamen op het idee om de T-BAR led armaturen te ontwikkelen.

Iedere gek kan iets gecompliceerds  maken, maar je hebt een genie nodig om het simpel te houden! -Woody Guthrie.

T-Bar Led armaturen laten zich integreren in de ophangconstructie van systeemplafonds met T profiel, waarbij zij in plaats van de dwarsprofielen ingezet kunnen worden. Studies geven aan dat hierbij arbeidsloon en bouwmateriaalkosten kunnen worden gereduceerd , met bijna 50%  t.o.v. traditionele toepassingen met armaturen.

T-Bar Led armaturen zijn er in 2 lengtes , geschikt voor moduulmaat 60 of 120 cm, en in 2 breedtes , 15 of 24 mm. De armaturen worden standaard met stekeraansluitingen en door lus mogelijkheid geleverd, en er kunnen maximaal 6 armaturen van 60 cm op 1 driver (100 VA) aangesloten worden, of maximaal 3 van 120 cm. De armaturen zijn in verschillende lichtkleuren, 2700 , 3000, 3500 en 4000 K verkrijgbaar, en in wit/wit van 2700 tot 5000K regelbaar, naast de standaard aan/uit versie ook dimbare varianten. Ook zijn er verschillende afschermingen zoals : prismatische lens, Acrylaat diffuus balk, reflectoren in zwart ,wit of hoogglans zilver, daarnaast is er een indirect stralend armatuur en er zijn wallwashers binnen het gamma. 

Ontwerpers kunnen nu bijna schilderen met het licht, door het plaatsen van de armaturen daar waar het licht nodig is binnen de ruimte. -Mia Antonia

De T-Bar Led armaturen zijn onder anderen toe te passen in plafonds van Armstrong, Owa, Ecophon en Rockfon.