Het Italiaanse Cariboni is specialist in buitenverlichting. Door de onovertroffen kwaliteit en het eigentijdse design wordt buitenverlichting met Cariboni een beleving. De uitgebreide collecties omvatten alle typen verlichting die in de buitenruimte voor kunnen komen: van straatlantaarns tot gevelverlichting en van grondspots tot bolderarmaturen. Hoogaerts Lichttechniek is importeur van Cariboni Nederland.

Voordelen van Cariboni producten

Cariboni staat voor kwaliteit en design, of het nu gaat om grondinbouwspots, straatverlichting, bolderarmaturen of stralers. En buitenverlichting moet uiteraard uitblinken in betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zowel de armaturen als de techniek moet daarom bestand zijn tegen alle weersomstandigheden én tegen een fikse stoot kunnen. Daarom wordt gewerkt met materialen met een lange levensduur die weinig onderhoud vergen en die bij voorkeur bijdragen aan een beter milieu. 

Uiteraard voldoen de producten van Cariboni aan alle Europese normen voor straat- en buitenverlichting zoals EN13201-2, NEN-EN 12464-2:2014, ME1 en ME2.

Advies voor lichtplan

Buitenverlichting kent vele vormen: voor sfeer op pleinen en in parken, gevelverlichting om iconische gebouwen letterlijk in de spotlight te zetten, verlichting van sportvelden om goed te kunnen trainen of wedstrijden te spelen en heldere belichting van fietspaden en trottoirs voor een veilig gevoel. Goede buitenverlichting is hiermee essentieel voor iedereen en kan op talloze manieren worden ingezet door stedenbouwkundigen en architecten.

Onze lichtontwerpers, productspecialisten en noodverlichtingsdeskundigen adviseren en begeleiden uw complete verlichtingsprojecten. Maatwerk, professionaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Contact Hoogaerts Lichttechniek voor lichtadvies en offerte.