Cariboni straatverlichting

Het Italiaanse Cariboni is specialist in buitenverlichting. Met name op het gebied van straatverlichting heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd met effectieve en veilige straatverlichting voor elke situatie. Betrouwbaarheid staat bij Cariboni voorop: de armaturen en techniek moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden én tegen een fikse stoot kunnen. Duurzaamheid speelt daarbij een dubbelrol, daarom wordt gewerkt met materialen met een lange levensduur die weinig onderhoud vergen en die bij voorkeur bijdragen aan een beter milieu. Tijdens de productiefase worden alle armaturen dan ook uitgebreid getest onder de meest extreme omstandigheden.

Design straatverlichting

Het oog wil ook wat. En dat begrijpt Cariboni heel goed. Straatverlichting hoeft dan ook zeker niet saai of standaard te zijn. De collectie straatverlichting bestaat daarom uit uiteenlopende ontwerpen en oplossingen, zodat voor elk straatbeeld een passend armatuur te vinden is. Met de Cariboni collectie biedt Hoogaerts Lichttechniek professionele, systematische en hightech verlichtingsoplossingen voor onder meer wegen, straten, parken en buitenterreinen.

Lichtplan voor straatverlichting

Hoogaerts Lichttechniek levert professionele straatverlichtingssystemen, lichtadvies en projectondersteunend materiaal. Onze lichtontwerpers, productspecialisten en verlichtingsdeskundigen staan klaar met advies aan architecten, projectontwikkelaars en installateurs. Wij begeleiden uw complete verlichtingsproject: van selectie tot aankoop. Maatwerk, professionaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.