Cariboni Nederland

Hoogaerts Lichttechniek is vertegenwoordiger van Cariboni Nederland en exclusief importeur van Cariboni in Nederland. Onze verlichtingsexperts kunnen dan ook alles vertellen over de toepassingen en technische specificaties van deze kwaliteitsarmaturen. Indien u kiest voor Cariboni Nederland en zich in een later stadium eventueel problemen zouden voordoen, dan kunt u hierover altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. En omdat u de verlichting van Cariboni zonder verdere tussenkomst bij ons kunt verkrijgen, gaat dit gepaard met aantrekkelijke financiële voordelen.

Cariboni projectverlichting

Cariboni staat bekend om hoogstaande verlichtingsoplossingen voor buitenruimtes zoals parken, pleinen, gevelverlichting, sportvelden, trottoirs, fietspaden en parkeerterreinen. Het team van Hoogaerts Lichttechniek adviseert graag over de meest passende toepassing voor uw project. Wij realiseren al sinds 1992 uiteenlopende lichtprojecten. Onze lichtontwerpers, productspecialisten en noodverlichtingsdeskundigen begeleiden u graag in het complete traject met een deskundig en op maat gemaakt lichtplan.  

Cariboni Light 

Met de import van de exclusieve Cariboni verlichting en andere professionele merken kunnen we een compleet lichtproject aanbieden aan decoratieve, technische en industriële armaturen, noodverlichting en buitenverlichting.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze lichtadviseurs!