De armaturen van het Tsjechische Osmont mogen simpel ogen, hun verlichting is groots. Door het gebruik van afschermingen van hoogwaardig en handgemaakt triplex opaal glas wordt prachtig zacht licht gecreëerd dat nooit verblindt, zelfs niet bij een hoge lichtsterkte. Op plaatsen die vragen om een robuustere afscherming wordt gebruik gemaakt van policarbonaat of PMMA. 

Veelzijdige eenvoud 

Het design van de armaturen oogt eenvoudig en rustig, maar is juist hierdoor zeer veelzijdig en toe te passen in zowel moderne als klassieke interieurs. Omdat de collectie bestaat uit opbouwarmaturen, pendelarmaturen, tafelarmaturen en armaturen voor industriële toepassingen heeft Osmont voor elk interieur passende verlichting. Met name in hotels, kantoren en musea zijn de zacht stralende armaturen een goede toepassing.

Veilige armaturen  

De armaturen met kunststof afscherming zijn bestand tegen een stootje en daarom zeer goed bruikbaar voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, garages, industrieterreinen of appartementencomplexen. Hierbij is er de keuze uit IK10 slagvaste armaturen en IP44, IP54 en IP65 uitvoeringen. De LED verlichting is leverbaar met bewegingsmelders (HF sensoren), met DALI of 1-10V drivers en met geïntegreerde noodunits. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Glazen afscherming

 
 
 

kunststof afscherming