Sinds 2013 combineert NEKO Lighting innovatieve Zwitserse know-how met Chinese efficiëntie. Niet voor niets is de slogan van het bedrijf ‘Think Design’. En deze is zeker zichtbaar in de duurzame LED-verlichtingsoplossingen met een aangenaam moderne look waarmee NEKO zich onderscheidt.

Creatieve mogelijkheden

Dankzij hun unieke en aantrekkelijke ontwerp en vaak modulaire toepassingen bieden de armaturen van NEKO Lighting veel creatieve mogelijkheden. Dit maakt onder meer verschillende verlichtingsoplossingen mogelijk met armaturen uit een enkele productserie. Vanwege de veelzijdige look and feel wordt LED verlichting van NEKO dan ook veelvuldig toegepast in de hospitality business (hotels, restaurants), retail, kantoorruimtes, winkelcentra, musea, theaters en conferentiecentra. Van verlichting voor sfeer tot puur functionele toepassingen, NEKO heeft voor elke situatie een geschikte oplossing. Hoogaerts Lichttechniek helpt daarbij graag bij het uitdenken en opstellen van een passend lichtplan.

Duurzame LED verlichting

Naast aantrekkelijk design richt NEKO zich ook op comfort en duurzaamheid. Door uitsluitend gebruik te maken van premium LED chips van gerenommeerde fabrikanten als Osram, Cree, Samsung en Citizen met CRI>90 of MacAdam 2 hebben de LEDs een getrouwe kleurweergave, wat de diverse armaturen ook zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en verpleeghuizen. Met antiverblindingsringen en micro-prismatische afschermingen wordt in elke situatie een aangename lichtkwaliteit gecreëerd.
In navolging van de nieuwe Europese richtlijnen draagt de LED verlichting van NEKO bij aan het vergroten van de duurzaamheid omdat deze minder energie verbruikt, langer meegaat en beter gerecycled kan worden.

NEKO Lighting biedt aantrekkelijk geprijsde hoogwaardige verlichtingsoplossingen met uitstekende prestaties. Bovendien zijn deze een lust voor het oog! En omdat Hoogaerts Lichttechniek exclusief importeur is van NEKO Lighting in Nederland kunnen wij u zeker helpen met lichtadvies, offertes, BIM files of advies over energiebesparing. Neem vrijblijvend contact met ons op!