NEKO Nederland

Bij het Zwitsers-Chinese NEKO Lighting staat kwaliteit voorop: in design én in techniek. Hoogaerts Lichttechniek is dan ook trots om voor NEKO Nederland exclusief samen te werken met deze innovatieve lichtfabrikant.

Brede toepassing  

De collecties van NEKO beslaan een groot deel van het verlichtingsspectrum: van krachtige spots met CRI>90 voor de voedselindustrie en medische sector tot sfeervolle pendel- en opbouwarmaturen voor hotellobby’s en koffiebars. En alles wat daar tussen zit. De lichtconcepten van NEKO hebben allen een helder design waarbij functionaliteit niet wordt genegeerd maar juist wordt benadrukt. Voor elke toepassing is een geschikte oplossing te vinden en vaak kan deze zelfs gevonden worden binnen een enkele productserie!

Duurzame verlichting  

Duurzaamheid is van groot belang voor NEKO Nederland. De LEDs worden stuk voor stuk geproduceerd met premium LED chips van gerenommeerde fabrikanten als Osram, Cree, Samsung en Citizen. Een lange levensduur is daardoor gegarandeerd, waardoor vervangen minder vaak nodig is en er een stuk minder grondstoffen hoeven te worden gebruikt. Daarnaast zijn de armaturen makkelijker en beter te recyclen.

Meer weten over NEKO Nederland? Klik hier voor uitgebreidere informatie en een greep uit de collecties.

Hoogaerts Lichttechniek is exclusief importeur van NEKO Lighting in Nederland. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit bijzondere label. Neem vrijblijvend contact met ons op.