ES-SYSTEM Nederland

Hoogaerts Lichttechniek is importeur van het gerenommeerde ES-SYSTEM in Nederland. Met het brede scala aan kwalitatief hoogstaande verlichtingsmogelijkheden is in de collectie van ES-SYSTEM Nederland voor haast iedere situatie een passende oplossing te vinden. Het aanbod bestaat uit onder meer buitenarmaturen, inbouwarmaturen en opbouwarmaturen variërend van architecturaal design voor musea en theaters tot industrieel praktisch voor fabriekshallen en magazijnen. En alles wat daar tussenin zit.

Ervaren projectverlichter

Met de ervaring die Hoogaerts Lichttechniek sinds 1992 heeft opgebouwd als projectverlichter kunnen wij u perfect adviseren bij elke lichtvraag. De veelzijdigheid van de collectie van ES-SYSTEM Nederland komt daarbij goed van pas, evenals die van onze andere merken. Graag ondersteunen we u bij het opstellen van een gedegen lichtplan op maat, hierbij rekening houdend met uw wensen en de specifieke omstandigheden van de omgeving.

Importeur ES-SYSTEM Nederland

De lichtadviseurs van Hoogaerts Lichttechniek en ES-SYSTEM Nederland kunnen u alles vertellen over de optimale verlichting voor elke ruimte en situatie. Ook op het gebied van praktische aansturing, innovatieve technieken en duurzame verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn talrijk, maar een ding staat altijd voorop: absolute topkwaliteit in verlichting.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.