Ensto Nederland

Op zoek naar comfortabele en praktische verlichting voor een bedrijfspand? Kies voor Ensto! Als exclusief importeur van Ensto Nederland kan Hoogaerts Lichttechniek u uitstekend adviseren over de beste Ensto-verlichtingsoplossing voor uw bedrijf, kantoor, industrieterrein of appartementencomplex.

Slimme techniek

In het assortiment van Ensto Nederland bevinden zich onder meer buitenarmaturen, opbouwarmaturen en inbouwarmaturen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast blinkt het merk uit in innovatieve verlichtingstechnieken die slim kunnen worden toegepast, zoals armaturen met geïntegreerde PIR-sensoren en tunable white, dual white of BI-power night dimming voor buitenverlichting. Hierbij worden industriële toepassingen niet vergeten: in het productaanbod bevinden zich ook robuuste armaturen met een hoge beschermingsgraad.

Advies projectverlichting

Ensto is een Fins bedrijf dat innovatie en duurzaamheid slim combineert. Zowel tijdens de productie als in het eindproduct worden zo min mogelijk nieuwe grondstoffen gebruikt en speelt recycling een grote rol. Als vertegenwoordiger van Ensto Nederland draagt Hoogaerts Lichttechniek op deze manier ook graag bij aan een betere wereld. Daarnaast zetten wij onze jarenlange ervaring op het gebied van projectverlichting graag in voor uw project.

Hoogaerts Lichttechniek is al sinds 2006 exclusief importeur van Ensto in Nederland en kent het merk daarom als geen ander. Graag adviseren we u over de mogelijkheden in armaturen en passende lichtplannen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.