Get creative met Bilton!

Eindeloos variëren met vorm, kleur en functionaliteit.
De LED strips van Bilton bieden ongekende mogelijkheden voor gebouwen en interieurs: van spelen met vorm en kleur tot schilderen met licht, zowel binnen als buiten.
Een lust voor het oog én een feest om mee te werken!

De producten van Bilton blinken uit in kwaliteit. Alle LED strips en profielen worden in eigen beheer in Oostenrijk gemaakt en onderscheiden zich daarmee kwalitatief van soortgelijke producten op de markt. Deze Oostenrijkse topkwaliteit zorgt onder meer voor een zeer lange levensduur (50.000 uur / L80B10) en verlichtingsopties tot >90 CRI. Daarnaast worden alle producten onderworpen aan de strenge kwaliteitseisen die horen bij het keurmerk Made in Austria, zodat ook een optimale veiligheid gegarandeerd is.

 

Bilton heeft een collectie die bestaat uit een groot aanbod van strips voor diverse toepassingen. Voor het uitlichten van etalages of museumstukken bijvoorbeeld. Of voor architecturale gevelverlichting of esthetische verlichting van bruggen of viaducten (IP67). Maar bijvoorbeeld ook voor functionele kantoorverlichting of het aanbrengen van subtiele lichtdetails in ontvangsthallen, hotelkamers of woonruimtes.

 

De LED strips zijn heel eenvoudig te monteren en kunnen geleverd worden met aanvullende opties zoals aansturing via Bluetooth, bewegingssensoren en CO2-detectoren. In combinatie met het grote aanbod aan profielen en afschermingen is er voor iedere functionaliteit een passende oplossing.

Hoogaerts Lichttechniek is exclusief importeur van Bilton LED strips in Nederland. We vertellen u dan ook graag meer over de vele toepassingen.