maakt van buitenverlichting een beleving

Het Italiaanse Cariboni is specialist in buitenverlichting.
Door de onovertroffen kwaliteit en het eigentijdse design wordt buitenverlichting met Cariboni een beleving. De uitgebreide collecties omvatten alle typen verlichting die in de buitenruimte voor kunnen komen: van straatlantaarns tot gevelverlichting en van grondspots tot bolderarmaturen.

Omdat elke situatie vraagt om een andere oplossing adviseren we bij Hoogaerts Lichttechniek graag welke Cariboni-producten passen bij uw lichtvraag.

Bestand tegen buiten

Betrouwbaarheid staat bij Cariboni voorop: de armaturen en techniek moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden én tegen een fikse stoot kunnen. Duurzaamheid speelt daarbij een dubbelrol, daarom wordt gewerkt met materialen met een lange levensduur die weinig onderhoud vergen en die bij voorkeur bijdragen aan een beter milieu. Tijdens de productiefase worden alle armaturen dan ook uitgebreid getest onder de meest extreme omstandigheden.

Uiteraard voldoen de producten van Cariboni aan alle Europese normen voor straat- en buitenverlichting zoals EN13201-2, NEN-EN 12464-2, ME1 en ME2.

Passend design

Standaard is ook maar zo gewoon en daarom speelt design bij Cariboni een grote rol. Alle armaturen hebben iets extra’s wat betreft uitstraling en zijn daarbij zo opvallend of onopvallend als gewenst. Zo wordt de omgeving waarin de verlichting geplaatst moet worden gerespecteerd en is lichtvervuiling niet aan de orde.
Bij Hoogaerts Lichttechniek begrijpen we dat. We zijn niet voor niets dé importeur van Cariboni in Nederland!