Comfortabel licht voor Koppes

Als bouwkundig ingenieursbureau weet Koppes Bouwkunde als geen ander welke invloed de omgeving heeft op comfort, werkplezier en -prestaties. Voor de renovatie van het eigen kantoor in Heerhugowaard werd dan ook met alle factoren rekening gehouden om de nieuwe werkplek zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Zoals verlichting die zowel effectief als prettig is. En daarvoor werd Hoogaerts Lichttechniek ingeschakeld.

Kwaliteit op alle vlakken

Voor de nieuwe inrichting lag bij de keuze voor armaturen de nadruk op een optimale lichtkwaliteit en minimale verblinding. Uit de verschillende opties die Hoogaerts Lichttechniek voorlegde werd vervolgens heel bewust gekozen voor armaturen van Lenneper Leuchten met een UGR <16. Het lichtcomfort van deze armaturen is zeer hoog, evenals de Lumen-/Watt-verhouding die ervoor zorgt dat de armaturen extreem energiezuinig zijn.

Veel toepassingen

De gekozen armaturen van Lenneper Leuchten hebben een speciale optiek waardoor geen lichtverspilling plaatsvindt. Dat maakt ze effectiever en efficiënter. Lenneper gebruikt dezelfde optiek in bandrasterarmaturen en aluminium profielen in verschillende maten, waardoor de toepassingen talrijk zijn. Zo is in elke ruimte kwaliteitsverlichting mogelijk. Bij Koppes Bouwkunde zijn ze dan ook erg tevreden over de armaturen qua uitstraling en qua licht op de werkplek, zo laat directeur en projectmanager Robert Koppes weten.

Hoogaerts Lichttechniek vertelt u graag meer over deze armaturen. Ook helpen we u graag met advies voor de juiste verlichtingsoplossing voor uw ruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op.

kantoor Koppes Bouwkunde