Verlichting voor de duurzame toekomst van Lesscher Installatietechniek

Toen Lesscher Installatietechniek in Saasveld moest gaan verbouwen wegens de groei van het bedrijf, werd dit moment aangegrepen om ook op het gebied van duurzaamheid een slag te slaan. Zo werd onder meer een geavanceerd klimaatplafond geïnstalleerd waarin uiteraard ook passende armaturen moesten komen. Een specialistische klus die Hoogaerts Lichttechniek op het lijf geschreven is.

Oog voor duurzaamheid
Lesscher Installatietechniek is, net als Hoogaerts Lichttechniek, een echt familiebedrijf. En het heeft net als wij oog voor een schonere toekomst. Het verduurzamen van het bedrijfspand in Saasveld was daarom een logische keuze. Zo zorgt een warmtepomp nu dat het hele bedrijf gasloos is en werd Inteco gevraagd om een klimaatplafond te installeren voor een perfect binnenklimaat. Omdat zo’n plafond vraagt om verlichting die allesbehalve standaard is, riep Inteco de hulp in van Hoogaerts Lichttechniek.

Perfecte afstemming
Omdat Hoogaerts Lichttechniek en Inteco vaker hebben samengewerkt weten we precies aan welke technische eisen de armaturen voor een klimaatplafond moeten voldoen. In combinatie met de wensen van Lesscher Installatietechniek maakten we een lichtberekening om tot de juiste keuze van armaturen te komen: slanke P07 armaturen van Lenneper met een lange levensduur en een groot aantal kleine T100 en T150 spots van NEKO die strak en naadloos in het plafond zijn geïnstalleerd. Door de T100 spots steeds per 2 naast elkaar te plaatsen ontstond een speels effect met een aangename lichtkwaliteit. Mooi, functioneel én energiezuinig.

Goed geregeld
Door de prettige samenwerking tussen Inteco en Hoogaerts Lichttechniek weet de opdrachtgever dat hij kan rekenen op een perfecte integratie van verlichting in het nieuwe klimaatplafond. We stemmen de maatvoering onderling af en Inteco zorgt voor de professionele installatie. En dat zie je terug in het resultaat!

Hoogaerts Lichttechniek vertelt u graag meer over deze armaturen. Ook helpen we u graag met advies voor de juiste verlichtingsoplossing voor uw ruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lesscher