Uitzonderlijke verlichting voor uitzonderlijke auto’s

Wie een bijzonder product aanbiedt wil natuurlijk dat dit perfect tot zijn recht komt in de showroom. En dat vraagt om verlichting op maat.

In Beesd staat een showroom met fonkelnieuwe innovatieve elektrische auto’s die uitblinken in design, technisch vernuft en kwaliteit en waarbij elk detail de moeite waard is. Aan Hoogaerts Lichttechniek de taak om deze geweldige bolides feilloos uit te lichten. Een uitdaging die we uiteraard graag aangrepen.

Het verlichten van auto’s vraagt altijd om een speciale aanpak: de glanzende lak zorgt al snel voor schittering en dat terwijl een goede kleurweergave juist van groot belang is, zonder dat dit ten koste gaat van een aangename kleurtemperatuur. Daarnaast vroeg het exclusieve karakter van zowel showroom als auto’s om verlichting die verder ging dan een standaardoplossing.

Hoogaerts Lichttechniek koos daarom voor maatwerk bestaande uit aluminium profielen van Lenneper Leuchten. Precies op maat gemaakt zodat deze naadloos in het bijzondere baffle-plafond passen en zorgen voor een ononderbroken lichtpatroon dat optimaal is geïntegreerd in het moderne interieur. Een CRI-waarde van meer dan 90 zorgt voor daarnaast voor een perfecte kleurweergave van lak en details.

Meer weten over de producten die voor dit project zijn gebruikt of benieuwd welke oplossing we hebben voor uw specifieke lichtvraag? Hoogaerts Lichttechniek helpt u graag verder.