Tulux Lean: licht in zijn puurste vorm

Tulux Lean LED armaturen
 
 

“Bescheiden, discreet en vooral bijzonder veelzijdig,” aldus Roland Simonet, lichttechniekconsultant bij het Zwitserse  Tulux , over de nieuwe  LEAN collectie . En daar is geen woord aan gelogen: door het simpele en slanke design verbeeldt LEAN licht in de puurste vorm. 

De collectie kan dan ook voor uiteenlopende verlichtingsprojecten worden ingezet.  En uiteraard geldt voor de technische specificaties de topkwaliteit waar de Zwitsers om bekend staan.

 
 Tijdloos

De rondom stralende LEAN armaturen zijn gemaakt van diffuus gesatineerd acrylglas, gecombineerd met parelmat nikkel. Met hun tijdloze design en slanke vorm passen ze perfect in elk type interieur, ongeacht de grootte of architectonische stijl.

Combineer

LEAN is er als pendelarmatuur, wandarmatuur, opbouwarmatuur en als losstaande armatuur. Hiermee kan eindeloos gecombineerd worden. Door de veelzijdigheid van het ontwerp voelt elkaar combinatie automatisch natuurlijk en evenwichtig aan.

ZWITSERSE PRECISIE

Licht als creatief medium, dat is het motto van Ivo Huber, directeur van Tulux. En zoals het de Zwitsers eigen is gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit. Alle armaturen worden dan ook in-house ontworpen én geproduceerd volgens de hoogste standaarden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoogaerts Lichttechniek is sinds 2002 exclusief importeur van Tulux in Nederland.