Design Noodverlichting

Hoogaerts Lichttechniek biedt een breed scala aan noodverlichtingsproducten voor vrijwel iedere locatie. In openbare ruimten is noodverlichting verplicht, maar op sommige plekken mag het design van noodverlichting de esthetiek van de ruimte niet verstoren. In musea bijvoorbeeld, of in hotels, bioscopen en winkelcentra. Hier is verzonken LED noodverlichting een oplossing. Deze noodverlichting is zo ontworpen dat deze perfect in de rest van de ruimte past of juist vrijwel onopgemerkt wordt verwerkt in het decor. We kunnen tevens noodverlichtingsproducten leveren die speciaal zijn ontworpen voor installatie in handrails of traptreden. Hoogaerts Lichttechniek adviseert u graag over de beste oplossing in noodverlichting voor uw situatie.

Onopvallend design noodverlichting

Hoogaerts Lichttechniek heeft een groot assortiment aan in- en opbouwoplossingen die uitblinken in montagegemak, design en neutraliteit. Opvallend onopvallend noemen we dat. Bijvoorbeeld vluchtwegverlichting die alleen zichtbaar wordt wanneer dat nodig is, zoals in geval van brand. Het design van de armaturen van dit type noodverlichting is dusdanig gestroomlijnd dat het makkelijk weg te werken is in alle gangbare plafondconstructies voor kantoren, trappenhuizen, aula’s en recepties.

Eisen voor design noodverlichting 

Op sommige locaties, zoals parkeergarages of tunnels, wordt design noodverlichting blootgesteld aan extremere omstandigheden. Hiervoor hebben we noodverlichtingsarmaturen die bestand zijn tegen grote temperatuurschommelingen, water, stof, harde stoten en mechanische weerstand. Voor locaties die verlichting op grote hoogte vereisen bieden we design noodverlichting die tot op een hoogte van wel 20 meter kan verlichten. Voor speciale locaties kan Hoogaerts Lichttechniek een aangepast noodverlichtingsplan ontwerpen dat perfect aansluit op de vereisten en de uitstraling van de betreffende locatie.