DE NIEUWE NEKO LIGHTING MODULINE 26

Uniek systeem - Unieke look

NEKO Lighting Moduline 48V

NEKO Lighting staat bekend om de enorm veelzijdige LED verlichtingsoplossingen, die op zeer uiteenlopende plaatsen kunnen worden toegepast. Dit geldt ook zeker voor de  nieuwe 48V Moduline 26 collectie , waarin functioneel lichtgebruik en esthetisch design samenkomen.

Het Moduline systeem bestaat uit stevige opbouw- en inbouwrails met een moderne look. Hiermee kan eindeloos worden gespeeld in de ruimte, waardoor het systeem een volwaardige bijdrage levert aan de uitstraling van het interieur. De rails kunnen niet alleen op of in plafonds worden toegepast, maar ook doorlopen naar de muren en zelfs de vloer. Het resultaat: een spannend lijnenspel dat de mogelijkheden voor verlichting maximaliseert.

 

De Moduline 26 collectie bestaat uit verschillende spots, pendelarmaturen, wall washers en accentverlichting die door middel van een eenvoudig maar stevig magnetisch klikmechanisme naar wens kunnen worden bevestigd en gewisseld. Ideaal voor bijvoorbeeld musea en tentoonstellingsruimten, maar ook voor retail of in ontvangsthallen. Met zijn verschillende formaten, montageopties en vele bijpassende armaturen nodigt het Moduline systeem uit tot creatieve experimenten en uitdagende verlichtingsoplossingen.  

Voor verdere technische specificaties over het 48V-systeem, klik hier.

NEKO Lighting Moduline 26 48V