Wood ring Dual Familie

Wood ring Dual Familie

Wood Ring DUAL-familie.

Met de Wood Ring DUAL-familie wilden we iets unieks creëren op basis van massief hout. De oplossing moet duurzaam zijn, maar toch het beste presteren op het gebied van thermisch beheer, efficiëntie en visuele aantrekkingskracht. De uitdaging was om het product geschikt te maken voor veel toepassingen en niet alleen voor een beperkt aantal projecten. Vervolgens moet het resultaat schaalbaar zijn naar verschillende dimensies en vormen zonder te investeren in dure tools. Het moet de mogelijkheid bieden om verschillende materialen te gebruiken en het uiterlijk op een eenvoudige manier te veranderen. Het moet klanten nog steeds een zekere vrijheid voor personalisatie bieden.

Link naar brochure klik hier.

Combinaties.

Over het algemeen bewerken we alle soortenhardhout om de beste CNC-milling te bereiken. Toch hebben we 4 basistypes geselecteerd die vaak door onze klanten worden gewenst. Door de unieke constructie van deze armaturen kunnen we ook verschillen soorten metalen gebruikten. Van zeer basis met gepoedercoat aluminium tot exclusief ogend messing.

Hout soorten: Oak , American Walnut, Ash en Cherry.Metalen afwerking: Aluminium , gepoedercoat aluminium, brons en kopper. Extra afwerking Hout: Onbewerkt, geolied ,brand beschermende laag, anti bacteriëlen laag.

Licht.

Het perfecte licht verbetert niet alleen ons visueel comfort, maar beïnvloedt ons ook op emotioneel en biologisch niveau. Studies hebben aangetoond dat licht onze hormoonspiegels beïnvloedt, vooral melatonine en serotonine, die verantwoordelijk zijn voor onze waak- en slaapcycli. Verder zorgde de onzichtbare flikkering van veel lichtbronnen in het verleden ervoor dat onze hersenen druk bezig waren wat resulteerde in vroege vermoeidheid. Hetzelfde werd bewezen toen het licht ons visuele comfort niet ondersteunde.

De kleurweergave-index (CRI) is een maat voor hoe echte kleuren worden weergegeven onder de lichtbron in vergelijking met ons daglicht met CRI 100. Onze DUAL's bereiken een resultaat van typisch CRI 92 en kunnen ook worden aangepast tot CRI 98.

Met ELDO LED hebben we de prefecte partner gevonden die flikkervrije drivers levert die zelfs kunnen werken wanneer er opnamen zijn med HD camera's. Het licht kan ook worden gedimd tot 0,1%, wat een echte dim to dark ervaring geeft.

De Dual familie kan ook worden uitgevoerd met HCL.